Logo

Ez nem az a 6:3…

Az ötödik percben Lubomir Sabol góljára ébredt fel a Jégpalota közönsége, de sajnos a csapat a gól után is békésen aludt tovább. Néha adódott egy-egy lehetőség mindkét kapu előtt, de kidolgozott támadást nem jegyezhettünk fel.

A második harmad elején – Sille Tamás helyetteseként bizalmat kapott – Nagy Richárd révén, emberelőnyben dupláztuk meg az előnyünket. A közönség várta a további Vasas rohamokat, a fehérvári csapat azonban nem adta meg magát, bő három (!) perc alatt egyenlített. A bevett forgatókönyv szerint ilyenkor az erősebb csapat felébred, megrázza magát és eldönti a meccset. Nem ez történt. Ugyan egy kettős emberelőnyből Fodor Szabolcs ismét vezetést szerzett, de a Fehérvár a 35. percben erre is válaszolt (Németh Ádám Péter).

A harmadik harmadban végre kijött a két csapat közötti különbség, hat perc alatt három gólt lőtt a Vasas; Somogyi Balázs, Gergely Csaba és Maszlov Szergej volt eredményes. A gólok után is voltak lehetőségeink, de az eredmény már nem változott.

A Vasasból Nagy Richárd és Lubomir Sabol emelkedett ki, az ellenfélnél Nagy Gergő játszott agilisan és eredményesen.

A meccsen – egy szerencsétlen és szabálytalan ütközést követően – sérülést szenvedett a fehérvári Maklári Erik. Reméljük, a fiatal védő sérülése nem komoly és hamarosan visszatérhet a jégre!

Pozitívumként megállapíthatjuk; a csapat rossz játékkal is nyert egy olyan ellenféllel szemben, amely a közvetlen vetélytársainktól már képes volt pontot/pontokat rabolni.

Legközelebb pénteken lép jégre a Vasas HC; az Újpestet fogadjuk a Jégpalotában. Van tehát idő a sorok rendezésére.

Oszd meg!
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • Twitter
  • iwiw
Egyesület GP 3p 2p 1p 0p +:- P
Vasas HC 6 5 0 0 1 35:13 21
Dab.Docler 6 4 1 0 1 39:14 18
FTC-Orangeways 5 2 1 1 1 22:24 11
Miskolci JJSE 7 3 0 1 3 26:28 10
Sapa Fehérvár AV19 7 1 1 1 4 21:27 6
Újpesti TE 7 1 0 0 6 17:54 3
TÁMOGATÓINK:
marczi skate
suzuki haz
Sodexo
budapesti gyogyfurdok_szurke
Lokalogo